Ezgi Mola Boyu, Kilosu, Yaşı, Kazancı, Sevgilisi, Biyografisi

Bu yazıda, Türk sinema, televizyon ve tiyatro dünyasının enerjik ve yetenekli ismi Ezgi Mola’nın hayatı, kariyeri ve başarılarına dair bilgileri keşfedeceksiniz. Ezgi Mola Boyu, kilosu, nereli olduğu ve diğer önemli bilgiler bu makalede sizi bekliyor!

Kısaca Hayatı (Biyografi)

Ezgi Mola, Türkiye’nin sevilen komedi oyuncularından biridir. İstanbul’da 29 Mart 1983 tarihinde doğan Mola, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aldığı eğitimle oyunculuk kariyerine adım attı. İlk olarak tiyatro sahnelerinde performans sergileyerek tanındı ve ardından televizyon ve sinema dünyasında da kendine sağlam bir yer edindi.

Mola, doğal oyunculuğu ve enerjik kişiliğiyle dikkat çeker. Kocan Kadar Konuş film serisi ve Behzat Ç. gibi dizilerdeki rolleriyle geniş kitlelerin sevgisini kazandı. 1.63 metre boyunda ve yaklaşık 53 kilogram ağırlığında olan Ezgi Mola’nın kahverengi gözleri ve siyah saçları vardır. Koç burcudur.

Özel yaşamı da kamuoyunun ilgisini çeken konular arasındadır. 2023 yılında Mustafa Aksakallı ile evlenen Mola, hayatını İstanbul’da sürdürmektedir. Sanat kariyerine ek olarak müzik dinlemeyi, seyahat etmeyi ve kitap okumayı hobileri arasında sayar.

Ezgi Mola, Türk televizyon ve sinema dünyasında hem profesyonel başarıları hem de samimi kişiliği ile tanınan bir isimdir. Gelecekteki projeleri ve sanat kariyeri ile ilgili beklentiler büyük bir merak konusudur.


Adı Soyadı Ezgi Mola
Tam Adı Mercan Ezgi Mola
Doğum Yeri (Nereli) İstanbul
Doğum Tarihi/Yılı 29 Mart 1983
Yaşı/Kaç Yaşında 41 yaşında
Boyu/Boyu Kaç 1.63 m (5 ft 4 in)
Kilosu/Kaç Kilo 53 kilogram
Göz Rengi Kahverengi
Saç Rengi Siyah
Güneş Burcu Koç
Eşi Mustafa Aksakallı (e. 2023)
Mesleği Oyuncu

Tam Adı

Mercan Ezgi Mola

Doğum Yeri (Nereli)

İstanbul

Doğum Tarihi/Yılı

29 Mart 1983

Yaşı/Kaç Yaşında

41 yaşında

Boyu/Boyu Kaç

1.63 m (5 ft 4 in)

Kilosu/Kaç Kilo

53 kilogram

Göz Rengi

Kahverengi

Saç Rengi

Siyah

Güneş Burcu

Koç

Eşi

Mustafa Aksakallı (e. 2023)

Mesleği

Oyuncu

 


 

Soru Cevap Bölümü

  1. Ezgi Mola kaç yaşında?
    Ezgi Mola 41 yaşındadır.
  2. Ezgi Mola Boyu nedir?
    Ezgi Mola’nın boyu 1.63 metredir.
  3. Ezgi Mola Nereli?
    Ezgi Mola İstanbul doğumludur.
  4. Ezgi Mola kaç kilo?
    Ezgi Mola yaklaşık 53 kilogramdır.
  5. Ezgi Mola’nın en bilinen filmi nedir?
    “Kocan Kadar Konuş” ve devam filmleri onun en bilinen projelerindendir.
  6. Ezgi Mola’nın eşi kim?
    Ezgi Mola şu an bekar; ancak geçmişte bazı ilişkileri oldu.
  7. Ezgi Mola hangi dizilerde oynadı?
    “Behzat Ç.”, “Merhamet” gibi dizilerde rol aldı.
  8. Ezgi Mola’nın eğitimi nerede oldu?
    Ezgi Mola, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı.
  9. Ezgi Mola’nın hobileri neler?
    Ezgi Mola, müzik dinlemeyi, seyahat etmeyi ve kitap okumayı sever.
  10. Ezgi Mola’nın son projeleri nedir?
    Ezgi Mola, yeni film ve dizi projeleriyle kariyerine devam etmektedir.

Ezgi Mola, doğal oyunculuğu, enerjisi ve sempatik tavırlarıyla Türkiye’nin sevilen isimlerinden biridir. Ezgi Mola Boyu, kilosu, nereli olduğu gibi detaylarla beraber kariyerindeki başarılara da bu makalede değindik. Sanatçı, yeteneği ve pozitif enerjisiyle ekranda ve sahnede uzun yıllar var olmaya devam edecektir.

 

 

Ezgi Mola Filmografi Yıl
Sınıf 2024
Alice Müzikali 2023
Erşan Kuneri 2022
Patron Mutlu Son İstiyor 2 2021
Masumlar Apartmanı 2020
Organize İşler Sazan Sarmalı 2019
Lady Winsley 2019
Bartu Ben 2018
Kelebekler 2018
Aydede 2018
İklim Meselesi 2017
Maide’nin Altın Günü 2017
Kocan Kadar Konuş 2015
Kocan Kadar Konuş: Diriliş 2015
Patron Mutlu Son İstiyor 2014
Arkadaşım Hoşgeldin 2013
Sen Aydınlatırsın Geceyi 2013
Celal ile Ceren 2013
Soğuk 2013
Pazarları Hiç Sevmem 2012
Kötü Yol 2012
Ay Büyürken Uyuyamam 2011
Dedemin İnsanları 2011
Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi 2011
Bir Ömür Yetmez 2011
Ejder Kapanı 2010
Veda 2010
Canım Ailem 2008
Unutma Beni 2008
Kolay Gelsin 2008
Senden Başka 2007
Hayatımın Kadınısın 2006
Organize İşler 2005
Hırsız Polis 2005
Görünmez Adam(ı) 2004
Sevinçli Haller 2004
Hızlı Adımlar 2004
Sultan Makamı 2003
Karate Can 2000

 

“Ezgi Mola Boyu, Kilosu, Yaşı, Kazancı, Sevgilisi, Biyografisi” üzerine bir yorum

Yorum yapın

infopaylasim.com Kedi isimleri/